BUCUREȘTI, MAI 2017 - COMUNICAT DE PRESĂ CEZ ROMÂNIA

Oferta CEZ Vanzare le asigura viitorilor clienti o reducere a facturii la energie electrica si gaze naturale si poate fi accesata pana pe 20 iunie 2017. Aflati mai multe detalii despre oferta CEZ Vanzare aici. Participantii la festival au avut ocazia sa afle mai multe informatii despre oferta la standul CEZ Vanzare, care a atras pe parcursul celor doua zile peste 2.000 de pasionati ai industriei vinului, dintre care si nume sonore din televiziune sau sport. De asemenea, in prima zi a festivalului, o parte dintre clientii CEZ Vanzare a participat la lansarea celui de-al doilea volum al ghidului The Wine Book of Romania si la turul dedicat al festivalului, in compania Marinelei Vasilica Ardelean, critic de vin si autor al cartii The Wine Book of Romania. The Wine Festival of Romania reuneste vinurile de top romanesti, cunoscute in intreaga lume, cu sortimente internationale de prestigiu. Participantii au avut ocazia sa deguste peste 350 de vinuri atent selectionate, apartinand producatorilor autohtoni si internationali.

Despre CEZ Vanzare

CEZ Vanzare furnizeaza energie pentru peste 1,4 milioane de clienti din Romania in toate judetele tarii si ofera clientilor sai pachetul dual de energie electrica si gaze naturale, inca din 2008. Portofoliul de produse, servicii si solutii pe care il pune la dispozitia clientilor este complex si complet pentru a veni in intampinarea nevoilor acestora. CEZ Vanzare este intr-o permanenta evolutie, iar satisfactia sa este cu atat mai mare cu cat reuseste sa evolueze alaturi de clientii si partenerii sai.

Despre Grupul CEZ in Romania

Grupul CEZ este prezent pe piata romaneasca inca din anul 2005, odata cu preluarea companiei de distributie Electrica Oltenia SA care, dupa procesul de transformare, asigura alimentarea cu energie electrica a sapte judete: Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Valcea si Teleorman. Afacerile Grupului CEZ in Romania sunt reprezentate de cele 8 companii – Distributie Oltenia, CEZ Romania, CEZ Vanzare, CEZ Trade, Tomis Team, MW Invest, Ovidiu Development si TMK Hydroenergy Power.

Martin Zmelik, CEO-ul Grupului CEZ in Romania, si Cabral Ibacka au lansat “Ziua E-Mobilitatii” la CEZ Romania

Initiativa CEZ Romania, cel mai mare producator privat de energie regenerabila din Romania, este o confirmare a strategiei companiei de a dezvolta alternativele de mobilitate electrica
Activitatea Grupului CEZ in Romania in 2016: evolutie, digitalizare, inovatie si consolidare

Rezultatele financiare pozitive inregistrate in 2016 arata clar ca investitiile noastre in modernizarea retelei si cresterea eficientei operationale au dat roade. In 2016, ne-am consolidat pozitia de partener pe termen lung al Romaniei si am pastrat satisfactia clientilo

A premiere for sporting events – the official soundtrack of the Oltenia Marathon has been inspired by the heartbeats of sportspeople

The fifth edition of the Oltenia Marathon powered by CEZ Romania surprises its audience with a national premiere: for the first time ever, a musical part has been composed based on the heartbeats of sportspeople – the participants to the reconnaissance tour of the MTB trail, including Martin Zmelik, the CEO of  CEZ Group in Romania.