Smartphone-urile și accesoriile wearable, în topul produselor tech preferate de români în luna iubirii

COMUNICAT DE PRESĂ EUROGSM

Smartphone-urile și accesoriile wearable, în topul produselor tech preferate de români în luna iubirii

Published

În perioada 7 februarie – 15 martie, în magazinele EuroGsm, clienții vor putea achiziționa telefoane la prețuri speciale, împreună cu servicii Orange.  

Printre cele mai căutate produse în această lună vor fi căștile Bluetooth, telefoanele smart, smartwatch-urile, brățările fitness și boxele portabile, iar culorile preferate -  gold, rose gold și alb. 

Produsele-vedetă ale campaniei Valentine`s Day vor fi telefoanele din categoriile high-end, iPhone7, HTC 10 și LG G5, sau mid-range, Samsung Galaxy A3 și A5, Samsung J3 și J5 (generația 2016).

Anul acesta, românii continuă să aleagă cadouri inspirate de Valentine`s Day, gadget-uri și accesorii smart, cu un design elegant, preferând modelele colorate, în special gold, rose gold și alb, în ceea ce privește smartphone-urile. EuroGsm preconizează că anul acesta se va păstra trendul din 2016, cele mai căutate produse în luna februarie fiind telefoanele smart, accesoriile wearable, căștile Bluetooth, boxele portabile și tabletele. Dintre acestea, căștile Bluetooth și boxele portabile sunt considerate de către clienți cele mai potrivite cadouri tech de Valentine’s Day.

În ultimii ani și, mai ales, anul trecut, am observat o creștere a interesului clienților pentru categoriile de gadget-uri și accesorii care se remarcă prin eleganța design-ului și prin calitățile tehnice deosebite. Aceste trenduri de consum ne ajută să înțelegem mai bine preferințele clienților noștri și să răspundem în mod eficient nevoilor lor atât pe parcursul anului, cât și în perioadele speciale."

Zoltan Halmai, Director Comercial EuroGsm

Printre produsele-vedetă ale acestei perioade regăsim mărci precum Apple, Samsung, Huawei și LG. Numim aici telefoanele din categoriile high-end - iPhone 7, HTC 10, LG G5, Samsung S7 și Samsung S7 edge, mid-range - Samsung Galaxy A3 și A5, Samsung Galaxy J3 și J5 (generația 2016), dar și low-cost - LG K4 și K8. O parte dintre aceste modele vor fi disponibile și în oferta specială EuroGsm la abonamente de voce sau fidelizare Orange.

În shop-ul online, vedetele lunii februarie vor fi terminalele A3 și A5, generația 2017, de la Samsung, precum și căștile Bluetooth și gadget-urile wearable. Tot în shop-ul online s-a desfășurat, în perioada 9-15 februarie, o campanie promoțională de Valentine’s Day, următoarea fiind dedicată sărbătorii românești a iubirii, Dragobete.

În cadrul acestor campanii, clienții vor beneficia de reduceri speciale și de  sugestii de cadouri pentru el, pentru ea și pentru amândoi. În ceea ce privește rețeaua de magazine, produsele-vedetă vor fi boxele portabile colorate. Tot aici, în perioada 7 februarie - 15 martie, clienții vor putea beneficia de prețuri speciale la telefoane achiziționate împreună cu servicii Orange.

Cadouri pentru ea și el de Valentine`s Day, sugestii inedite de la specialiștii ThePhoneGeeks

Echipa ThePhoneGeeks vine în întâmpinarea celor care au dificultăți în alegerea cadoului perfect cu o serie de sugestii din categoria gadget-urilor și accesoriilor, produse care pot fi cumpărate atât din shop-ul online, cât și din magazinele EuroGsm.

Pentru ea propunem produse precum Casca Bluetooth Jabra Stealth NFC Multipoint, cu un design ergonomic și practic, Ceasul Bluetooth MyKronoz ZeCircle Premium Flat smartwatch, un gadget elegant, cu funcții smart sau Smartphone-ul Dual SIM Samsung Galaxy C7 (gold)."

Adriana, ThePhoneGeeks

Dacă pentru ea vorbim despre produse colorate, cu un design cât mai atrăgător și focus pe foto-video, pentru el propunem produse cu focus pe performanțe - gadget-uri ca Ceasul Samsung Gear S3 Frontier Smartwatch Black, un model dedicat iubitorilor de sporturi în natură, Casca Bluetooth Jabra Boost, care beneficiază de o autonomie de până la 9 ore, sau Smartphone-ul Dual SIM Caterpillar CAT S40 LTE, cu rezistență în condiții dure și căzături de până la 1,8 metri."

Marius, ThePhoneGeeks

În plus, specialiștii EuroGsm fac o propunere inedită de cadouri pentru cupluri: Ochelarii VR Forever VRB-200, compatibili cu display-uri între 4.7” și 6.2”, cu opțiuni de utilizare dintre cele mai diverse – de la realizarea de poze, până la vizualizarea de video-uri sau efectuarea și preluarea de apeluri.

Despre EuroGsm 
EuroGsm este compania specializată telecom, fiind unul dintre cei mai mari retaileri, cu o reţea de magazine extinsă la 110 unități în 77 de orașe în cei 19 ani de existență. Compania aduce pe piață cele mai noi tendințe în domeniul comunicării mobile, telefoane de ultimă generație, accesorii și o gamă variată de servicii, precum plata facturilor, abonamente de voce sau date. EuroGsm este ghidul pe care ți-l dorești alături când pornești în explorarea tehnologiei.

Share

Attachments

Download All

Zoltan Halmai - Director Comercial EuroGsm.JPG

image | 4.53 MB

Download
Smartphone-urile și accesoriile wearable, în topul produselor tech preferate de români în luna iubirii.docx

docx | 423 KB

Download
Related Stories
EuroGsm relansează shop-ul online: o nouă experiență de cumpărare și cel mai amplu ghid de informare pentru pasionații de tehnologie

ago

Noua variantă a shop-ului online va permite utilizatorilor să consulte oferta de telefoane și tablete la prețuri speciale, la încheierea sau prelungirea unui abonament Orange, având posibilitatea să intre ulterior în contact cu unul dintre consultanții EuroGsm, pentru de
EuroGsm asigură energie pentru device-urile participanților la Electric Castle, pentru al cincilea an consecutiv

ago

EuroGsm, unul dintre cei mai mari retaileri telecom din România, susține pentru al cincilea an consecutiv unul dintre cele mai importante festivaluri de muzicăElectric Castle.Șapte standuri amplasate în șapte locații cheie vor asigura energia necesară pentru ca participa
CEZ Vanzare a lansat o oferta dedicata producatorilor de vin din Romania, in cadrul Festivalului RO-Wine 2017

ago

Prezent in calitate de partener la cea de-a doua editie a Festivalului RO-Wine | The Wine Festival of Romania, desfasurat pe 20 si 21 mai 2017 la Fratelli Studios, CEZ Vanzare a lansat o oferta de energie electrica si gaze naturale dedicata vinificatorilor autohtoni prezenti la eveniment.
Maratonul Olteniei: 574 de concurenti, 4 probe de concurs, 1 cerere in casatorie, toate sub melodia oficiala a evenimentului

ago

Numerosi iubitori de sport din tara cat si din strainatate, sustinatorii acestora, autoritatile locale si judetene, organizatorii, dar si cei aflati in trecere prin Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea au facut din cea de-a cincea editie a Maratonului Olteniei un eveniment de succes.

Biblioteca de Energie - cea mai buna campanie din Balcani la SABRE Awards EMEA 2017

Biblioteca de Energie, campania lansata de CEZ Vanzare si Rogalski Damaschin Public Relations, a castigat SABRE Gold Awards EMEA 2017 pentru Regiunea Balcani, in cadrul uneia dintre cele mai valoroase competitii europene de relatii publice