EuroGsm asigură energie pentru device-urile participanților la Electric Castle, pentru al cincilea an consecutiv

București, iunie 2017 - COMUNICAT DE PRESĂ EUROGSM

EuroGsm asigură energie pentru device-urile participanților la Electric Castle, pentru al cincilea an consecutiv

Published

EuroGsm, unul dintre cei mai mari retaileri telecom din România, susține pentru al cincilea an consecutiv unul dintre cele mai importante festivaluri de muzicăElectric Castle.

Șapte standuri amplasate în șapte locații cheie vor asigura energia necesară pentru ca participanții la festival să fie conectați tot timpul și să surprindă fiecare moment de neuitat.

Anul acesta vor fi puse la dispoziție pentru prima oară puncte de încărcare self-service, în condiții de maximă siguranță, în cadrul serviciului gratuit oferit de EuroGsm.

Retailer-ul EuroGsm anunță susținerea participanților Electric Castle prin asigurarea unor standuri de încărcare pentru device-urile lor. Anul acesta, compania va amplasa în spațiul dedicat festivalului șapte standuri în șapte locații diferite, cu o capacitate totală de peste 700 de încărcătoare. Prin intermediul acestora, participanții la festival își vor putea încărca gratuit telefoanele, bateriile externe, dar și camerele video de acțiune. Standurile vor fi deschise non-stop pe perioada festivalului, acoperă o gamă largă de modele de telefoane și vor funcționa în regim self-service pentru ca participanții să aibă acces facil și rapid la serviciul oferit de EuroGsm. Partener încă de la prima ediție a festivalului Electric Castle, EuroGsm și-a îmbunătățit în fiecare an serviciul gratuit de încărcare, astfel că pentru această ediție vorbim de o creștere de aproximativ 30% față capacitatea de la ediția precedentă.

Ne bucurăm să fim, pentru al cincilea an la rând, alături de organizatori și să încărcăm cu energie din ce în ce mai mulți participanți dornici să fie tot timpul conectați, să împărtășească experiențele cu prietenii și să surprindă momente inedite de distracție. La fel ca în fiecare an, și de această dată ne-am propus să îmbunătățim serviciul oferit și l-am transformat într-unul self-service. Astfel vom asigura un serviciu rapid, ușor de folosit și în condiții de maximă siguranță, cu grija cu care întâmpinăm și clienții din magazine."

a declarat Zoltan Halmai, Director Comercial EuroGsm.

Despre EuroGsm

EuroGsm este unul dintre cei mai mari retaileri telecom, cu peste 500 de angajați și o rețea extinsă la 108 magazine în peste 70 de orașe în cei 20 de ani de existență. Compania este un trend-setter care aduce pe piață cele mai noi tendințe în domeniul comunicării mobile, asigură cea mai variată gamă de accesorii și o servire rapidă a clienților săi pentru plata facturilor, abonamente de voce sau date.

Share

Attachments

Download All

EuroGsm la Electric Castle.jpg

image | 954 KB

Download
EuroGsm asigură energie pentru device-urile participanților la Electric Castle, pentru al cincilea an consecutiv.docx

docx | 419 KB

Download
Related Stories
Smartphone-urile și accesoriile wearable, în topul produselor tech preferate de români în luna iubirii

ago

În perioada 7 februarie – 15 martie, în magazinele EuroGsm, clienții vor putea achiziționa telefoane la prețuri speciale, împreună cu servicii Orange.  Printre cele mai căutate produse în această lună vor fi căștile Bluetooth, telefoanele smart, smartwatch-urile, brățări
EuroGsm relansează shop-ul online: o nouă experiență de cumpărare și cel mai amplu ghid de informare pentru pasionații de tehnologie

ago

Noua variantă a shop-ului online va permite utilizatorilor să consulte oferta de telefoane și tablete la prețuri speciale, la încheierea sau prelungirea unui abonament Orange, având posibilitatea să intre ulterior în contact cu unul dintre consultanții EuroGsm, pentru de
CEZ Vanzare a lansat o oferta dedicata producatorilor de vin din Romania, in cadrul Festivalului RO-Wine 2017

ago

Prezent in calitate de partener la cea de-a doua editie a Festivalului RO-Wine | The Wine Festival of Romania, desfasurat pe 20 si 21 mai 2017 la Fratelli Studios, CEZ Vanzare a lansat o oferta de energie electrica si gaze naturale dedicata vinificatorilor autohtoni prezenti la eveniment.
Maratonul Olteniei: 574 de concurenti, 4 probe de concurs, 1 cerere in casatorie, toate sub melodia oficiala a evenimentului

ago

Numerosi iubitori de sport din tara cat si din strainatate, sustinatorii acestora, autoritatile locale si judetene, organizatorii, dar si cei aflati in trecere prin Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea au facut din cea de-a cincea editie a Maratonului Olteniei un eveniment de succes.

Campioana olimpică Ana Maria Brânză susține supraviețuitoarele cancerului de sân

Peste 1.900 de femei care au trecut printr-o operație de mastectomie au primit, în ultimii șapte ani, proteze mamare din partea asociației Casiopeea
. Ana Maria Brânză, campioana olimpică la scrimă, susține asociația Casiopeea începând cu luna iunie a acestui an. Aso